top of page

Praktijk Human Balance

Bernard van Beeklaan 85

1241 AE Kortenhoef

Telefoon: 0652386142

humanbalance@live.nl

De praktijk is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, en er zijn volop parkeervoorzieningen in de directe nabijheid van de praktijkruimte. 

Op de behandelingen voor Kinesiologie en Burn-out Therapie zijn de Algemene Voorwaarden, de klachtenprocedure en de Beroepscode van de LVNT van toepassing. Daarnaast is het klacht- en tuchtrecht volgens de WKKGZ van toepassing.

In mijn praktijk hanteer ik een behandelovereenkomst met mijn cliënten Kinesiologie volgens de wet WKKGZ en werk ik volgens de uitgangspunten van de kwaliteitsstandaard.

Corona

In verband met Corona volgt de praktijk de richtlijnen van het RIVM en de eisen van de beroepskoepels. Voorafgaand aan het consult wordt er contact met u opgenomen en worden u vragen gesteld omtrent coronaklachten en het mogelijke risico van de behandeling. Indien u het consult wilt laten doorgaan dan zal u bij binnenkomst worden gevraagd uw handen te ontsmetten. Voor en na elk consult worden de praktijkruimte en de entree schoongemaakt en gelucht. Mocht u meer informatie willen over alle maatregelen rondom corona in de praktijk, neemt u dan contact op met Michelle Nijboer via de mail: humanbalance@live.nl

De tarieven

Geldig tot 30-06-2023

  • Kinesiologie en Burn-out Therapie:               Intake van 2 uur €150,- Vervolgconsult €80,- Voor consulten in de avond of weekend geldt een tarief van €90,-.
  • Massage € 35,- per 30 min.
  • Kinesiologische massage € 40,- per 30 min
  • Zwangerschapsmassage €55,-voor 45 min/ €75,- voor 60 min.
  • Zwangerschapsmassage en Kinesiologie: €90 per consult van 75 min (incl 45 min massage)


Behandelingen Kinesiologie, Burn-out Therapie en kinesiologische (zwangerschaps-)massage  worden vergoed door de meeste zorgverzekeraars indien je aanvullend verzekerd bent. Informeer van te voren bij je verzekeraar. 

Klachtenreglement

Mocht u niet tevreden zijn over uw consult dan vind ik het fijn om dit van u te horen.

Verder lezen....


Privacy Verklaring 

Voor een goede behandeling is het noodzakelijk dat ik, als uw behandelende therapeut, een dossier aanleg. Dit is ook een wettelijke plicht opgelegd door de WGBO (Wet op de Geneeskundige Behandelovereenkomst).

Verder lezen...


Praktijk Human Balance is aangesloten bij de Landelijke Vereniging voor Natuurgeneeskundig Therapeuten (LVNT) onder licentienummer 11.01.171K, bij de Beroepskoepel NIBIG onder licentienummer 50136, en bij de RBCZ onder licentienummer 174593R. 

Daarnaast staat de praktijk bij de KvK geregistreerd onder nummer 32144947.


bottom of page