top of page

Burn-out en stress coaching

Een burn-out is een uitputtingsreactie van zowel je lichaam als je geest en wordt veroorzaakt door meestal jarenlange roofbouw op je lichaam. Vaak ontstaan de klachten doordat je, in een langere periode van stress, geen tijd neemt om hiervan te herstellen en dus maar door blijft gaan. Deze stress kan zowel uit je privé als je werksituatie voortkomen. Daarnaast speelt de manier waarop je met je stress omgaat een heel belangrijke rol.

Als je vermoedt dat je een burn-out hebt is het belangrijk om hierbij hulp te vragen. Je bent immers niet voor niets in deze situatie terecht gekomen. Je hebt misschien de neiging om door je vermoeidheid alleen nog maar op de bank te willen liggen, of je doet alleen nog noodzakelijke dingen. Hiermee kom je echter niet snel verder. 

In deze therapie gaan we bekijken wat de mate van je burn-out is en via een stappenplan eerst aan lichamelijk herstel werken. Vervolgens gaan we in beeld brengen wat de oorzaak is van je burn-out en hiermee gericht aan de slag. Je leert hierbij wat de signalen van je lichaam zijn, hoe je ze kan herkennen en hoe je zelf kan bijsturen. Dit om te voorkomen dat je in de toekomst in dezelfde valkuil valt.

Voor een afspraak of meer informatie kan je Michelle het beste mailen via humanbalance@live.nl of bellen naar 06-52386142 . 

bottom of page