Praktijk Human Balance  - Kinesiologie, Burn-out Therapie & Massage
Ontspannende Massage
 
Massage is heerlijk om het lichaam en de geest te ontspannen. Het geeft je energie, je voelt je fitter en het vergroot je lichaamsbewustzijn. Het helpt je om even uit de stress van alledag te stappen en voor jezelf te kiezen om te kunnen opladen.

Vaak komen mensen pas voor een massage wanneer ze al een tijdje spierklachten hebben en vaak moe zijn. Vaak hoor ik dan reacties als: " dit is heerlijk en had ik veel eerder moeten doen". 

Herken je dat gevoel? Dan is het hoog tijd om even een moment voor jezelf te pakken en te komen genieten. 

Maak een afspraak door me te bellen op 06-52386142. 
Wat is massage?

Massage is een eeuwenoude techniek om lichamelijke en geestelijke ontspanning te bevorderen. Door druk en wrijving van de handen ontstaat er warmte in het gemasseerde gebied. De bloedcirculatie neemt toe waardoor pijnklachten verminderen en daarmee ook de spanning van de spieren.
Massage geeft het lichaam weer energie doordat stress en spanning verminderen. Tijdens een massage komen endorfine en oxytocine in het lichaam vrij. Deze hormonen zorgen ervoor dat de spieren zich beter ontspannen en dat de bloeddruk daalt. Doordat het lichaam zich weer helemaal kan ontspannen ontstaat er ook mentaal ruimte.            
                                       
Het lichaam komt weer in balans.
 
  


 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint