Praktijk Human Balance  - Kinesiologie, Burn-out Coaching & massage
Praktijk Human Balance

Bernard van Beeklaan 85
1241 AE Kortenhoef
Telefoon: 0652386142

De praktijk is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, en er zijn volop parkeervoorzieningen in de directe nabijheid van de praktijkruimte. 

Op de behandelingen voor Kinesiologie en Burn-out Therapie zijn de Algemene Voorwaarden, de klachtenprocedure en de Beroepscode van de BvK van toepassing. Daarnaast is het klacht- en tuchtrecht volgens de WKKGZ van toepassing.

In mijn praktijk hanteer ik een behandelovereenkomst met mijn cliënten Kinesiologie volgens de wet WKKGZ en werk ik volgens de uitgangspunten van de kwaliteitsstandaard.
 
 
De tarieven
Geldig tot 31-12-2019
 
  • Kinesiologie en Burn-out Therapie:  intakegesprek van 2 uur €125,-. Vervolgconsult €70,-. Voor consulten in de avond of weekend geldt een tarief van €80,-.
  • Massage € 30,- per 30 min.
  • Zwangerschapsmassage € 45,-voor 45 min /€60,voor 60 min.
 
Behandelingen Kinesiologie en Burn-out Therapie worden vergoed door de meeste zorgverzekeraars indien je aanvullend verzekerd bent. Informeer van te voren bij je verzekeraar. De massages worden niet vergoed.

Klachtenreglement

Mocht u niet tevreden zijn over uw consult dan vind ik het fijn om dit van u te horen. 


Privacy Verklaring 

Voor een goede behandeling is het noodzakelijk dat ik, als uw behandelende therapeut, een dossier aanleg. Dit is ook een wettelijke plicht opgelegd door de WGBO (Wet op de Geneeskundige Behandelovereenkomst). Praktijk Human Balance is aangesloten bij de Beroepsvereniging voor Kinesiologie (BVK) onder licentienummer 11.01.171K, bij de Beroepskoepel NIBIG onder licentienummer 50136, en bij de RBCZ onder licentienummer 174593R. Daarnaast staat de praktijk bij de KvK geregistreerd onder nummer 32144947.
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint
Algemene voorwaarden MapQuest Kaarten/routebeschrijvingen dienen alleen ter informatie. Alle risico is voor de gebruiker. MapQuest, Vistaprint en hun leveranciers zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud, kwaliteit van de wegen, snelheid of gebruikersvriendelijkheid.