Praktijk Human Balance  - Kinesiologie, Burn-out Therapie & Massage
Tarieven
Geldig tot 30-06-2018
 
  • Kinesiologie en Burn-out Therapie starten met een intakegesprek van 2 uur € 125,-. Vervolgconsulten duren ongeveer 1 uur en kosten € 70,- per consult. Voor consulten in de avond of weekend geldt een tarief van € 80,- per consult.
  • Massage € 30,- per 30 min.
  • Zwangerschapsmassage € 45,- 45 min /€60,- 60 min.
 
Behandelingen Kinesiologie en Burn-out Therapie worden vergoed door de meeste zorgverzekeraars indien je aanvullend verzekerd bent. Informeer van te voren bij je verzekeraar. De massages worden niet vergoed.

Openingstijden
 
- maandag 8.30 - 17.00
- dinsdag 8.15 - 15.00 en van 17.00 tot 19.00 uur
- woensdag 8.30-17.00
- donderdag 8.30 - 15.00

Voor een behandeling op andere tijden kunnen we altijd even overleggen.
 
Praktijk Kortenhoef
Bernard van Beeklaan 85
1241 AE Kortenhoef
Telefoon: 0652386142

De praktijk is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, en er zijn volop parkeervoorzieningen in directe nabijheid van de praktijkruimte. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Praktijk Human Balance is aangesloten bij de Beroepsvereniging voor Kinesiologie (BVK) onder licentienummer 11.01.171K, bij de Beroepskoepel NIBIG onder licentienummer 50136, en bij de RBCZ onder licentienummer 174593R. Daarnaast staat de praktijk bij de KvK geregistreerd onder nummer 32144947.
Op de behandelingen voor Kinesiologie en Burn-out Therapie zijn de Algemene Voorwaarden, de klachtenprocedure en de Beroepscode van de BvK van toepassing. Daarnaast is het klacht- en tuchtrecht volgens de WKKGZ van toepassing.

In mijn praktijk hanteer ik als een behandelovereenkomst met mijn cliënten Kinesiologie volgens de wet WKKGZ en werk ik volgens de uitgangspunten van de kwaliteitsstandaard


KLACHTEN
Mocht u niet tevreden zijn over uw consult dan vind ik het fijn om dit van u te horen. U kunt (telefonisch) contact met mij opnemen of het klachtenformulier invullen. Mochten we er samen niet uitkomen dan kunt u bij de Beroepsvereniging voor Kinesiologie een klacht indienen via http://ki-net.nl/Klachtenregeling . Via de koepelorganisatie NIBIG zal een onafhankelijke klachtenfunctionaris uw klacht begeleiden. Als de klacht m.b.v. de klachtenfunctionaris niet naar tevredenheid wordt opgelost, kunt u zich wenden tot een erkende Geschilleninstantie die een bindende uitspraak doet. 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint
Algemene voorwaarden MapQuest Kaarten/routebeschrijvingen dienen alleen ter informatie. Alle risico is voor de gebruiker. MapQuest, Vistaprint en hun leveranciers zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud, kwaliteit van de wegen, snelheid of gebruikersvriendelijkheid.